CDM_9745.jpg

POT DO BOLJŠE PRIPRAVLJENOSTI.

 
 
  • TRENIRANJE

    Za dosego ciljev je treba v športnikovo življenje vpeljati učinkovit in vzdržen trenažni proces.

  • TESTIRANJE ZMOGLJIVOSTI

    Glede na to, da prisegamo na strokovnost in znanstvena dognanja, neradi ugibamo, zato smo postavili laboratorij, kjer z naprednimi testnimi protokoli ugotovimo, kaj so vaše prednosti in slabosti.

  • ŠPORTNA PREHRANA

    Pravilna prehrana ne more spremeniti povprečnega športnika v vrhunskega, a slaba prehrana lahko vrhunskega športnika hendikepira in ga naredi povprečnega.

IMAŠ TEŽAVE S TRENINGOM? SI POIZKUSIL VSE, A TVOJA PRIPRAVLJENOST ŠE VEDNO OSTAJA ENAKA?

Si želiš postati boljši, a ne veš, kako?

 Pozdravljeni v

Human Performance Centru.

RADI SE IGRAMO V NAŠEM LABORATORIJU.

Obstaja teorija, obstaja praksa in obstaja znanje. Četudi gre za tri različne pojme, se vsi trije med seboj prepletajo bolj, kot si mislimo. Smo ekipa, ki jo sestavljajo znanstveniki, trenerji in in svetovalci. Verjamemo, da le s povezanostjo prakse in znanosti lahko dosežemo najboljše rezultate.

SOVRAŽIMO PORAZ IN NI NAM VŠEČ TRPLJENJE.

Seveda se lahko iz poraza naučimo veliko, a občutek, da smo kljub maksimalnemu trudu ostali brez rezultata, je lahko boleč. Ta občutek dobro poznamo in dali bomo vse od sebe, da ga boste z nami občutili v čim manjši meri.

NAROČI SE NA TESTIRANJE ALI POSVET.

Izberi termin, ki ti ustreza za testiranje. Če pa ne veš, kateri test je primeren zate, pa ti bomo svetovali mi. Prav tako se lahko prijaviš na posvet. Če imaš 100 in 1 vprašanje, nas kontaktiraj, in mi ti bomo poskušali odgovoriti na vprašanja.

 

MNENJA STRANK

“Ekipa HPC s svojim individualnim in znanstvenim pristopom skrbi, da uspešno tekmujem tako v triatlonu, kot tudi kolesarstvu.”

— Domen Blenkuš

“Iz sodelovanja s Tino sem se naučila največje šole življenja poslušati sebe in svoje telo. izjemno hvaležna sem ji za vsak nasvet, ki ga je delila z mano. Najbolj všeč mi je bilo, da mi ni zgorlj predpisala jedilnika, temveč je prisluhnila mojim navadam glede prehrane."

— T.S.